fbpx

Dětský den na Floridě 19. 6.

02. 06. 2021
Sport-klub-Fame-3-1280x1810.jpg
Vzhledem k nastaveným pravidlům pro konání akcí musíme bohužel mít kontrolu nad počtem zúčastněných. Proto nebude možné přijít na akci bez předchozího přihlášení, na místě bohužel nemůžeme zajistit uhlídání počtu lidí 🙁 Po registraci prosíme počkejte na potvrzovací SMS od nás.
👉Až tato potvrzovací SMS je brána jako závazné potvrzení účasti❗
Pokud jste registraci odeslali, ale nemáte od nás potvrzení, dejte nám prosím co nejdříve vědět, vyřešíme.
🙏🏻Děkujeme za pochopení a moc se na vás těšíme ☀️🥇

19. 6. 2021 od 14 hodin se u Motorestu Florida sejdeme na Dětském dni, abychom se vydali po dobrodružné dračí stezce. Na této stezce děti čeká plnění a luštění úkolů, díky kterým se dostanou k vytouženému cíli a hlavně k pokladu. Úkolem dětí bude najít a vyluštit zaklínadlo a jméno draka, aby jej mohly uspat nejméně na tisíc let a on dál nepustošil království, které přišly děti zachránit. Zatímco děti budou plnit úkoly, vy se mezitím můžete osvěžit u otevřené zahrádky Motorestu Florida.

I po absolvování stezky je pro děti připraven doprovodný program – mimo jiné skákací hrad, lezecká stěna, ukázka hasičských vozů nebo dětská diskotéka s Davidem Kovaříkem. Připraveny jsou samozřejmě i odměny a chutná svačinka.

Přihlaste se pomocí našeho webového formuláře na konkrétní čas, abychom zaručili rovnoměrné počty dětí ve skupinkách. Formulář najdete zde nebo na tlačítku níže.

Vyčkejte prosím na potvrzovací SMS, že vás máme zapsané a přihlášené na zvolený čas. V případě potíží kontaktujte naší lektorku Šárku na čísle +420 725 55 66 77.